Üzemorvosi szolgáltatás

Teljes körű foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást - üzemorvosi ellátást  nyújtunk egyszemélyes cégektől, egészen a multinacionális cégekig A lehető leggyorsabb előjegyzéssel, sürgős esetben akár aznap.
Minden kategória számára (A;B;C;D) biztosítunk alkalmassági vizsgálatot, a díjtételbe beleértve az egészségügyi kiskönyv kiállítását, melyhez a bőrgyógyászati vizsgálat ingyenes.

Minimum 5 fő esetén helyszíni kiszállás, egyedi árak.

  • Munkába lépés előtti alkalmassági vizsgálat
  • Időszakos munkaköri alkalmassági vizsgálat
  • Tanfolyam előtti alkalmassági vizsgálat
  • EÜ kiskönyv alkalmi munkavállaláshoz
  • Úrvezetői jogosítvány
  • Hivatásos jogosítvány
  • Targoncavezetői jogosítvány

Időpont egyeztetést követően akár még aznap!

Jogszabályi háttér: A Munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény elrendeli, hogy minden munkáltató köteles foglalkozás-egészségügyiszolgáltatás biztosítani valamennyi munkavállalója számára. A foglalkozás-egészségügyi szolgálat szervezéséről és működéséről, az alkalmazottak kategóriák szerinti besorolásáról a 89/1995 (VII. 14) kormányrendelet intézkedik. A szerződés meglétét, annak betartását a helyi munkaügyi felügyeletellenőrei ellenőrzik, hiányosság vagy szabálytalanság esetén büntetést róhatnak ki.

Minden munkaügyi ellenőrzés részét képezhetik az alábbi vizsgálatok:

  1. Az Ön cége rendelkezik-e érvényes szerződéssel Foglalkozás-Egészségügyi szolgáltató céggel?
  2. Minden munkavállaló rendelkezik-e egy évnél nem régebbi, a munkahelyi besorolásnak megfelelő alkalmassági vizsgálattal?
  3. Az Ön cége benyújtotta-e kötelező éves jelentését az OMMF felé?

A megfelelő munkaköri vizsgálatok meglétét, érvényességét (általában 1 év), érvényes foglalkozás egészségügyi szolgáltatóval kötött szerződés meglétét a helyi ÁNTSZ és a Munkaügyi Felügyelet ellenőrei rendszeresen ellenőrzik, hiányosság vagy szabálytalanság esetén 50.000-500.000 forint büntetést róhatnak ki!

Előzze meg még ma, és kérjen időpontot!